مراقبت از پوست

راهنمای کامل تشخیص تاریخ انقضای محصولات خارجی

lazy

راهنمای کامل تشخیص تاریخ انقضای محصولات خارجی

در روند ساخت محصولات آرایشی، بهداشتی و پوستی به مقدار قابل توجهی ترکیبات شیمیایی به کار می‌رود که این ترکیبات پس از مدت معین خراب شده و کارایی خود را از دست می‌دهند. استفاده از محصولات آرایشی، بهداشتی و پوستی تاریخ مصرف گذشته، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به سلامت پوست می‌رساند. بنابراین برای اینکه با چنین اثراتی مواجه نشوید؛ لازم است هنگام خرید از اصالت و تاریخ انقضاء محصولات اطمینان حاصل کنید.

با توجه به اینکه تاریخ انقضاء محصولات خارجی به طور مستقیم بر روی بسته‌بندی درج نمی‌شود؛ به همین سبب کدی وجود دارد که برای اطلاع از تاریخ تولید و انقضاء محصولات به کار می‌رود. این کد، بچ کد (Batch Code) نامیده می‌شود. بچ کد ترکیبی از اعداد و حروف است که در حین تولید بر روی بسته‌بندی محصولات درج می‌شود و با کمک آن اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید، انقضاء و اصالت محصول قابل مشاهده و بررسی است.

تشخیص تاریخ تولید از طریق سایت‌های تاریخ انقضاء محصولات خارجی

برای بررسی تاریخ تولید، انقضاء و اصالت محصولات آرایشی و بهداشتی برندهای خارجی می‌توانید از 4 سایت معتبر زیر کمک بگیرید:

می‌توانید با مراجعه به این وب‌سایت‌ها و وارد کردن بچ کد و نام شرکت تولیدکننده محصول در بخش مربوطه، از تاریخ تولید، انقضاء و عمر محصول خریداری شده بر اساس ماه و روز مطلع شوید.

batch code 1024x1024 2

تعیین تاریخ انقضاء محصولات پس از باز کردن پلمپ

یکی از مهم‌ترین علائم که بر روی محصولات آرایشی و پوستی درج می‌شود؛ نماد (PAO) مخفف عبارتPeriod After Opening است. این نماد به شکل جعبۀ در باز بر روی تمام محصولات درج می‌شود و نشانگر مدت زمان استفاده از محصولات پس از باز کردن پلمپ است که پس از اتمام این مدت به هیچ وجه نباید از محصول استفاده کنید.

بر روی این ظرف در باز، عددی با حرف M درج می‌شود که این عدد نشان‌دهنده بازۀ زمانی استفاده از محصول و حرف M به معنای Month یا ماه است.

معنای اعداد درج شده بر روی جعبۀ در باز (نماد PAO)

6M: از زمانی که درب محصول را باز می‌کنید تا 6 ماه قابل استفاده است.

12M: از زمانی که درب محصول را باز می‌کنید تا 12 ماه قابل استفاده است.

18M: از زمانی که درب محصول را باز می‌کنید تا 18 ماه قابل استفاده است.

24M: از زمانی که درب محصول را باز می‌کنید تا 24 ماه قابل استفاده است.

تشخیص تاریخ انقضاء از طریق بچ کد محصولات

تاریخ انقضاء برندهایی نظیر نیوآ، سبامد و آریل از طریق بچ‌کد درج شده بر روی بسته‌بندی قابل تشخیص است.

به عنوان مثال اعداد 1047 را در نظر بگیرید، این عدد نشان‌دهندۀ تاریخ تولید و انقضاء محصولات هستند؛ به طوری که عدد یک نشان‌دهندۀ سال تولید (2021)، عدد 047 نیز به معنای 47 اُمین روز سال (روز 17 ماه فوریه) است.

بررسی تاریخ انقضاء از طریق بارکد

تمامی محصولات خارجی دارای بارکد (شناسه) هستند که شما می‌توانید با نصب اپلیکیشن‌های مخصوص بارکد خوان، اطلاعات مورد نیاز دربارۀ محصول خریداری شده را کسب کنید. این نرم افزارها با اسکن بارکد وارد سایت تولید کننده محصول می‌شوند و تمامی اطلاعات مورد نیاز شما درباره محصول را ارائه می‌دهند.

یکی از اپلیکیشن‌های معتبر در این زمینه نرم افزار BeepScan است.

بررسی تاریخ انقضاء در صورت عدم وجود در سایت‌های تاریخ انقضاء

متأسفانه تاریخ انقضاء برخی برندها در وب‌سایت‌ها یافت نمی‌شود که این موضوع دلیل بر تقلبی بودن محصول نیست. دلیل این امر آن است که شرکت‌ها اطلاعات محصولات خود را با این وب‌سایت‌ها به اشتراک نمی‌گذارند. در چنین شرایطی می‌توانید اطلاعات تماس با برندی را که محصول را از آن خریده‌اید؛ پیدا کرده و بچ کد و نام محصول را به روابط مشتری ایمیل بزنید و در مورد تاریخ تولید و انقضاء سوال کنید.

شرایط نگهداری از عوامل تاثیر گذار بر عمر محصولات

یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در عمر مفید محصولات، شرایط نگهداری آن‌هاست. می‌توانید اصول نگهداری صحیح را از روی بسته بندی محصولات بررسی کنید.

به عنوان مثال باید محصولات را از نور مستقیم آفتاب محافظت کنید. یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات این است که محصول را در یخچال نگهداری کنید. برخی از محصولات را می‌توان در یخچال نگهداری کرد، در حالی که برخی از محصولات نیز باید در دمای اتاق نگهداری شوند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *